Hämeen Wanhan Linnan Kilta ry

ROUVA ÖHMANIN ILLALLIS- ASSEMBLÉE

Kuva: Sanni Hallanvaara

Rouva Öhman, joka mielellään tituleeraa itseään ”madam Öhman”, on nousukasmainen, hersyvä hahmo. Todellisuudessa hän on ”vain” tavallisen raatimies- upseerin rouva. Rouvan olemus on koomisen muodikas ja tavoiltaan hän on hupaisankin flirttaileva.  Hän nauttii keskipisteenä olosta, erityisesti kun pöytäkavaljeerina on ”voita molemmin puolin”. Hänen illallispöytäänsä kuuluvat olennaisena osana muoti ja kauneusihanteet, viuhkan merkkikieli, hovin tavat ja hauskanpito sekä etenkin juorut!  Piireihin saapuvat paikalliset seuraapitävät sekä kauempaakin tulevat hovissakin vaikuttaneet, vai oliko se sittenkin vain hovista vaikuttuneet?

Tiesitkö että...

1700-luvulla omien hiusten sijaan käytetty peruukki kertoi varallisuudesta, sillä peruukit olivat kalliita ja niistä maksettiin ylellisyysveroa.

Lue lisää

Rouva Öhmanin maine on kiirinyt ja hän on saavuttanut suosiota kustavilaisilla assemblée-juhlillaan. Hänen seurassaan nykyajan kiireet unohtuvat. Tämä illallisohjelma sopii hyvin sekajoukoille, joissa on läsnä sekä miehiä että naisia. Ohjelma on parhaimmillaan istuvissa illallistilaisuuksissa, joiden koko on 20 - 120 henkeä. Illan esiintyjäjoukossa on tilaajaryhmän koosta riippuen roolihenkilöitä, elävöittäjiä 3-4 ja lisukkeena hovimusikantti tai kaksi. Kestoltaan ohjelma myötäilee illallisen kestoa, eli noin 3 tuntia.

Lisätietoja ohjelmasta  puh. 050- 3809540 tai ohjelmat(ät)hameenvanhanlinnankilta.fi

Katso sivukartta

Hämeen Wanhan Linnan Kilta ry
e-mail: kilta(ät)hameenvanhanlinnankilta.fi :: www.hameenvanhanlinnankilta.fi