Hämeen Wanhan Linnan Kilta ry

ajankohtaista

Killan syyskokous pidetään 25.11.2014 kello 18-18.30 Hämeen linnan luentosalissa, osoitteessa Kustaa III:n katu 6, Hämeenlinna. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat sekä n nimetään Hämeen Jaarli 2014.
Kokouksen yhteydessä on mahdollisuus ostaa myös Killan tuotteita.
Kokouksen jälkeen, kello 18.30 alkaen dosentti Ilkka Teerijoki luennoi otsikolla Hämeenlinnan kaupungin perustaminen ja Pietari Brahen muu toiminta Suomessa.


TULE JA KOE TILAISUUS, JOKA JÄÄ MIELEEN!
Istuudu kartanon katettuun pitopöytään ja nosta maljaa kuin kuninkaat. Kuvittele kuinka hoveissakin esiintynyt musikantti, silmänkääntäjä, viuluneito ja elävöittäjät viihdyttävät illallistasi. Pöydän rouvasväki on pukeutunut puuteroituihin peruukkeihin. Köökki on valmistanut juhlasi!


Musikantti viihdyttää daameja. Kuva: Elisa Putti

Hämeen Wanhan Linnan Kilta ry:n laadukkaasti tuotteistetut historiateemaiset 1700- ja 1800-luvun ohjelmapaketit ja -setit ovat tilattavissa vaikkapa koulutuksen tai kokouksen iltaohjelmaksi, työyhteisön virkistystilaisuudeksi, erilaisiin yritysjuhliin, sekä yksityistilaisuuksiin. Tilaisuudet koostuvat maukkaan aikakauden menun, viihtyisän miljöön ja ohjelman yhteissoinnusta. Valittavana ovat "Rouva Öhmanin illallis-assemblée", "Kuninkaan Malja" sekä "Tsaarin Kulaus" ohjelmapaketit ja näiden pohjalta suunnitellut erillisesti tilattavat ohjelmasetit. Teitä palvelee: Hämeen Wanhan Linnan Kilta ry, puh. 050 380 9540, ohjelmat@hameenvanhanlinnankilta.fi.

 

 

Katso sivukartta Hämeen Wanhan Linnan Kilta ry,  puh. 040- 776 5262
e-mail: kilta(ät)hameenvanhanlinnankilta.fi :: www.hameenvanhanlinnankilta.fi